50 000 sidvisningar

Tidigare under veckan kunde Ekillaskolan fira sin femtiotusende sidvisning. Ekillaskolan har i sin nuvarande utformning funnits sedan början av läsåret 2013-2014, det vill säga i ungefär 1½ år. Varje skoldag sker ungefär 150 – 350 sidvisningar, men rekordet för en dag är hela 943 sidvisningar. (Under helger och lov är det givetvis betydligt färre sidvisningar.)

Syftet med Ekillaskolan är att vara en lättillgänglig plats där elever (och vårdnadshavare) kan hitta klasscheman, länkar till exempelvis Office 365/e-posten, skolportalen, NE samt annan information, tips och länkar.

Den populäraste länken är den som leder till skolportalen och den har hela 2 437 personer klickat på. Länken till e-posten är god tvåa med 2 013 klickningar.

Har du idéer om hur Ekillaskolan kan utvecklas ytterligare? Lämna gärna en kommentar.