Ekillaelever i Musikhjälpen

Mellan 8 – 14 december pågår årets upplaga av Musikhjälpen. Platsen för tillställningen är Uppsala och i år samlas det in pengar för att stoppa spridningen av hiv.

”26 elever i Kulturskolans dansklass kommer dra sitt strå till stacken genom att genomföra en ”flash” mob samt skänka 4500 kronor. Eleverna kommer sedan att få kliva in i studion för att berätta om sitt initiativ. […]
Pengarna som Kulturskolan skänker kommer från den julshow man höll i lördags där de åskådare som ville kunde ge bidrar till Kulturskolans föräldrarförening. Totalt kom det in 9000 kronor, pengar som normalt går till inköp av scenkläder till eleverna. Hälften av dessa kommer istället att gå till Musikhjälpen.” (Märsta.nu)

Ett antal av eleverna är hemmahörande här på Ekillaskolan och här nedan kan ni se deras flash mob:

Bra jobbat elever (och lärare)!