Hela Sverige Skramlar

Uppdatering 24/9: Nytillkomna artister: Peter Jöback, Kim Cesarion, Niklas Strömstedt och Martin Stenmarck. Redline Allstars = Linda Pira, Stor, Mohammed Ali, Jacco, Carlito, Amise Brown & Aki.

Uppdatering 23/9: Nytillkomna artister: Laleh, Seinabo Sey, Mauro Scocco / Ratata, Molly Sandén, Darin, LaGaylia Frazier, Love Antell, Gunilla Backman, Kristina från Duvemåla-ensemblen, Petra Mede, Fredrik Lindström, Fredrik ”Benke” Rydman, Amanda Bergman, Sabina Ddumba, Ametist, Tensta Gospel Choir, Linnea Henriksson, Melinda De Lange, Maja Francis och Malena Ernman

Vi som åker:

Två vuxna (jag och Mackan), 27 elever från klassen + en tidigare kulturklasselev.
Om någon skulle få förhinder är det givetvis jättebra om jag får veta det i så god tid som möjligt.

Ditresa:

Samling: 16:55 vid Pressbyrån.
Om du ska gå på vid någon annan station (ex. Rosersberg) så hör av dig till mig innan så att jag vet.
Du som elev behöver på ditresan INTE använda ett eget SL-kort.
Vi tar det här pendeltåget/tunnelbanan:

sl

Hemresa:

Hemresa beror på när galan slutar och vid hemresan kommer du som elev att behöva använda ett eget SL-kort. (Skolans kort har då slutat att gälla.)
SVT direktsänder galan och de uppger att ett nytt program startar 22:45. Om det stämmer kommer följande avgångar att vara de som främst är aktuella, men det går ett pendeltåg mot Märsta 00:16 och ett 00:46 också:

hem2

hem3

Vilka föremål kan jag inte ta med mig in i arenan?:

”Flaskor, burkar, selfiepinne, system- eller filmkamera (ibland råder totalt fotoförbud), bildupptagningsutrustning och allmänfarliga föremål som exempelvis paraplyer och laserpekare får inte tas med in i arenan.

Vi har effektförvaring för föremål (t ex paraplyer och andra vassa föremål) som inte är tillåtna att ta med in i arenan, dock finns inga förvaringsboxar. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas inte efter evenemangsdagen.

Mat och dryck utifrån får inte heller tas med in i arenan.”

Att skänka pengar:

För gåvor upp till 500 kr, sms:a FLYKT125 (125 kr), FLYKT255 (255 kr) eller FLYKT500 (500 kr) till 72980.
Gåvor över 500 kr går att skänka via UNCHR:s plusgiro: 90 01 64-5 eller via Swish till nummer: 123 90 01 645
Det kommer även finnas möjlighet att skänka pengar under kvällen.

Externa länkar:

Hela Sverige Skamlar