Inbjudan till föreläsning om våldsprevention

Vi har startat upp terminen med ett arbete som syftar till våldsprevention. Vi har inte mycket våld på skolan men det finns i samhället runt omkring oss och en del har vi alla sett i och med #metoo. Det handlar om att lära sig att tyda signaler när något inte är bra och att få verktyg till hur man kan agera och kanaler till var man kan vända sig för stöd och hjälp. Vi jobbar för en nolltolerans mot våld i skolan så att alla ska känna sig trygga och vi ser fram emot att den här satsningen ska hjälpa oss i det arbetet. Det är ett samarbete med kvinnojouren, fältarbetarna, socialtjänsten och kommunpolisen.

Vi vill härmed bjuda in er vårdnadshavare till att få föreläsningar och diskussioner om det här. Personal från socialtjänsten, kvinnojouren, fältarbetarna mm. kommer att vara med oss. Vi hoppas att många kan komma och har delat upp det i olika årskurser.

30/1 klockan 18.30-20.00 vårdnadshavare till elever i årskurs sju

6/2 klockan 18.30-20.00 vårdnadshavare till elever i årskurs åtta

13/2 klockan 18.30-20.00 vårdnadshavare till elever i årskurs nio

(Om det är ett annat datum än det som gäller för ert barn som passar bättre är det självklart att ni kan komma på det istället.)