Inför skolstart

Hej,
nu är det mindre än en månad kvar innan skolan startar på nytt.

Jag tänkte här lista lite nyheter inför skolstarten. En viktig nyhet är att renoveringen till sist kommer att vara helt klar.
Det här innebär att expeditionen flyttar tillbaka till sin vanliga plats vid Ekillaskolans huvudingång.

Ytterligare en konsekvens av det här blir att arbetslag 2 flyttar tillbaka till korridor B1, och byter namn på arbetslaget till arbetslag 1.
Arbetslag 3 stannar kvar i B2-korridoren, men byter namn på arbetslaget till arbetslag 2.
Arbetslag 1 stannar kvar i B3-korridoren, men byter namn på arbetslaget till arbetslag 3.
Det här innebär även att samtliga klasser kommer att byta namn:
7A blir 8E, 8A blir 9E
7B blir 8F, 8B blir 9F
7C blir 8A, 8C blir 9A
7D blir 8B, 8D blir 9B
7E blir 8C, 8E blir 9C
7F blir 8D, 8F blir 9D
Det här kommer säkerligen att vara förvirrande till en början, men det är alltså en ändring som är till för att vara logisk och som nu när renoveringarna blir klara var möjlig att genomföra.
När enskilda klasser nämns här på sidan är det de nya klassbeteckningarna som kommer att användas.

Vi vill även hälsa ny personal välkommen och det är i nuläget:
Lisa (kurator),
Sverker (lärare i tyska och SO samt mentor för 7F),
Linda (lärare i idrott och hälsa samt mentor för 7A),
Deisy (lärare i hem- och konsumentkunskap samt mentor för 9B),
Carolina (lärare i trä- och metallslöjd samt mentor för 9C) och
Tony (lärare i engelska och idrott och hälsa samt mentor för 7C).