Information om träslöjden

Vi befinner oss nu i slutfasen av vår rekrytering och jag känner mig trygg i att vi kommer att ha rätt person på plats när vårterminen startar. Fram till dess kommer vi att arbeta vidare efter det upplägg vi har idag där vi lägger in extra undervisningstid i våra andra ämnen under träslöjdslektionerna. Lektionerna blir ett tillfälle för eleverna att arbeta ikapp och fördjupa sig i olika ämnen. Undervisande lärare ger arbetsuppgifter till vikarien.

För Åk 7 och 8 kommer vi att se över timplanen och justera inför kommande läsår vilket innebär att vi kommer att säkerställa att alla elever får sin garanterade undervisningstid mött. När det gäller betygen kommer föregående terminsbetyg att överföras för Åk 8. För Åk 7 sätts inget betyg i träslöjd nu på hösten. För klass 9A kommer vår lärare Hans Dagberg utökar sin tjänst och från och med nästa vecka kommer han att undervisa klassen.

Jag vill tacka alla er föräldrar som hjälpt oss i vårt letande genom att sprida vår annons till vänner och bekanta. Återigen visar ni hur viktigt det är med ett gott samarbete mellan hemmet och skolan. Stort tack!
Om du har frågor är du välkommen att kontakta mig.

/Sara Viljosson