Tack för mig

I juni fattade jag det svåra beslutet att lämna Ekillaskolan. Det har varit ett tufft beslut, men ett nödvändigt sådant för mig. När nu min tid på Ekillaskolan närmar sig sitt slut vill jag passa på att tacka er alla för den här tiden.

Ett innerligt och varmt tack:

* för alla goda samtal.

* för att ni utmanat mig i tanken och hela tiden fått mig att lära nytt och tänka nytt.

* för det stöd ni gett i motgång såväl som i medgång.

* för det enorma förtroende ni har visat för mig och för den verksamhet jag fått förmånen att företräda.

Ekillaskolan är en fantastisk skola med engagerad personal och nyfikna vetgiriga elever. Jag har stortrivts från första dagen och även om vi upplevt tuffa tider under min tid på skolan har jag alltid känt ett stort stöd och förtroende från er alla.

Den 1 september lämnar jag med varm hand över ansvaret till TF rektor Karin Sagbrant som varit min kollega och biträdande rektor under det gångna året och som kommer att fortsätta arbetet med att utveckla Ekillaskolan tillsammans med elever, personal och vårdnadshavare.

Märsta 24 augusti 2016

Sara Viljosson