Till dig som är vårdnadshavare för barn som ska börja i åk 7 på Ekillaskolan HT 2016

Hej!

I slutet av den här veckan (eller i början på nästa vecka) bör det komma ett brev till dig som är vårdnadshavare för barn som har valt att gå på Ekillaskolan.
I brevet tackar vi er för att ni har valt Ekillaskolan och ni får också information om när skolstarten är (17 augusti) och att det före det kommer att skickas hem klasslista och läsårsdata.

Det viktigaste i utskicket är dock en blankett där ni ska fylla i önskat språkval och huruvida ert barn önskar att söka till Ekillaskolans kulturklass eller inte.
Den ifyllda blanketten ska vara oss tillhanda senast 23 maj.

Om du har några frågor angående brevet, eller andra frågor om Ekillaskolan, kan du antingen ringa 08-597 835 00 eller skicka ett mejl till ekillaskolan@edu.sigtuna.se.