Välkommen till läsåret 16/17 på Ekillaskolan

Varmt välkommen till ett nytt läsår. Den här hösten välkomnar vi mer än 170 nya elever i Åk 7 och tillsammans med våra 8:or och 9:or är vi ca 500 elever på skolan.

För att säkerställa en lugn och trivsam miljö har alla klasser fokuserat på trivsel och trygghet under uppstartsveckan. Att börja på en ny skola eller i en ny klass kan kännas lite skrämmande och ovant i början, därför har mentorer och ämneslärare tillsammans med 8:or och 9:or tagit hand om våra nya elever och fått dem att känna sig hemmastadda hos oss. Från mina samtal under de här dagarna vet jag att både lärare och elever varit mycket nöjda med upplägg och utförande.

När jag välkomnade de nya 7:orna i aulan så pratade jag om att vi tillsammans är skolan, och att vi tillsammans är ansvariga för varandra och vår miljö. Som vårdnadshavare är du en viktig länk i det samarbetet. Vi ser gärna att du är en del av skolans utveckling och att du engagerar dig i vår samverkan ”Hem – Skola”. Årets första möte är tisdag 6/9. Varmt välkommen då. Separat inbjudan med tid och lokal kommer i ett senare utskick.

Schemat finns publicerat här på sidan och här kan du också läsa om aktuella projekt och arbeten som pågår på skolan.

Ännu en gång varmt välkomna till en ny termin på Ekillaskolan. Är det något som du undrar över så är du välkommen att kontakta mig!

Sara Viljosson
Rektor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.