Välkommen till läsåret 18/19 på Ekillaskolan

Varmt välkommen till ett nytt läsår.

Den 20/8 kl. 08.10 samlas alla sjuor i skolans matsal, där de får träffa sina mentorer. Åttor och nior går till sina klassrum och möts där av sina mentorer.

Under de tre första dagarna kommer alla elever att vara tillsammans med sin klass och sina mentorer.

Ni kommer, under de här dagarna att bland annat göra övningar för att lära känna varandra bättre, träna utrymning och säkerställa att alla vet vilka regler som gäller på skolan. Ekillaskolan är en skola där alla ska trivas och utvecklas och då behöver vi alla tillsammans skapa en trygg och trivsam miljö.

Redan nu vill vi att ni bokar in dessa datum:

* Föräldramöte åk 7 den 29 augusti kl. 18.00

* Utvecklingssamtalsdagarna är förlagda den 3 och 5 september från kl. 13.45

Schemat kommer att publiceras här på hemsidan. Där kommer även olika projekt belysas.

I år har det skett förändringar i skolledningen. Jag som ny rektor heter Ylva Hultblad Hederfors. Vi har även en ny biträdande rektor, Ylva Florin. Vi ser båda fram emot detta läsår.

Vi vill ännu en gång hälsa er varmt välkomna till en ny spännande termin på Ekillaskolan. Är det något som du undrar över så är du välkommen att kontakta oss!

Skolledningen